Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

12/12/2022 | Blog

Dentiducació, el projecte de IO dirigit a les escoles

En què consisteix?

DentiducaciÓ és un projecte que neix de la necessitat d’ensenyar als més petits la importància de cuidar de la seva salut bucodental. Amb la informació i les eines necessàries, volem ajudar-los a adquirir alguns hàbits d’higiene dental diaris que els permetin mantenir unes dents i una boca sanes.

Aquest programa de prevenció està desenvolupat pels especialistes d’Instituts Odontològics. Amb més de 30 anys d’experiència, posem a la teva disposició una trentena de clíniques dentals pròpies amb els millors professionals i la tecnologia més avançada.

A qui va dirigit Dentiducació?

La iniciativa ofereix als centres educatius tallers i xerrades relacionats amb la salut bucodental. Aquestes activitats estan adreçades a l’alumnat d’Educació Infantil i Primària.

Què se’ls hi explica?

El programa revisa les nocions bàsiques de la salut bucodental amb un nivell adequat per a l’edat dels infants. En el temari s’explica als alumnes com és una peça dental, quantes en tenim, com ens les hem de raspallar i què pot passar si no ho fem o si ho fem malament.

como ayudar a los niños a vencer el miedo al dentista

Es tracta d’un temari només teòric?

És evident que durant la infància aprenem molt jugant, per això el programa va acompanyat de material pedagògic i didàctic amb l’objectiu que l’alumnat interioritzi millor totes aquestes nocions sobre la salut bucodental.

El material el componen jocs, dibuixos, il·lustracions i altres elements gràfics perquè els nens i nenes puguin jugar i desenvolupar la seva creativitat i, d’aquesta manera, entenguin millor tota la informació que reben a les xerrades.

El programa funciona? Quins resultats ha donat fins ara?

DentiducaciÓ s’ha posat en pràctica amb èxit a diferents centres educatius, i ha viscut experiències molt positives, com, per exemple, la participació al Parc Infantil i Juvenil de Girona.

Participar en el programa és ben senzill.

Com s’ha de fer?

Escoles i docents interessats en la iniciativa o aquells qui vulguin fer consultes sobre el seu contingut només cal que enviïn un email a l’adreça datos.mkt@ioa.es.

Vols saber més coses sobre la salut bucodental de la infància?

El nostre consell és que et posis en mans de professionals acreditats, com els que tens a la teva disposició a Instituts Odontològics.

Escoltar el consell de ràdio

Descàrrega aquí la notícia en El Periódico

Informa-te’n i demana cita a https://ioa.es/ca/demana-cita/ o truca al 900 131 002.


Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

  • Opcions de finançament
  • Garantia de satisfacció
  • Odontòlegs experts