Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

31/03/2023 | Blog

Més de 20 anys cuidant de la salut bucodental dels saragossans

Inaugurem la nostra primera clínica a Saragossa l’any 2000, estrenem un segon centre el 2012 i obrirem un tercer aquest mateix any

Instituts Odontològics va arribar a Saragossa l’any 2000, just amb el canvi de segle, i des de llavors hem acompanyat més de 50.000 persones en la cura de la seva salut bucodental a les nostres dues clíniques de la capital aragonesa, al passeig de Sagasta i al carrer Pablo Casals. Dos centres, inaugurats els anys 2000 i 2012, que formen part d’una extensa xarxa de més de 30 clíniques pel país els pilars dels quals són el tracte proper, l’excel·lència en el servei, l’ús de l’última tecnologia i la formació contínua de els professionals.

Clínicas dentales IO Zaragoza

“La visita a la nostra clínica és una experiència gratificant gràcies a la qualitat humana ia la professionalitat de tot l´equip”, destaca Myriam Gutierrez, directora de la clínica de Zambrano. “Oferim un diagnòstic integral amb què solucionem tots els problemes que tenen els pacients en arribar al nostre centre, a més de fer-los un seguiment posttractament per garantir els millors resultats”, afegeix.

Per la seva banda, Susana Rodríguez, directora de la clínica de Sagasta, ressalta la proximitat, l’educació i el respecte com els principals elements que valoren els nostres pacients. Una clínica, la de Sagasta, ubicada en una de les joies modernistes de Saragossa, coneguda com a Casa Palao en honor a l’escultor aragonès Carlos Palao.

 

Les clíniques IO, referents a la cura activa de la boca

El tracte proper, la confiança i la transparència, amb explicacions clares i detallades, són els tres elements que basen la relació entre els nostres professionals i els pacients. Una relació que s’estén per totes les etapes de cada tractament, des de la prevenció fins al seguiment posterior. A tots dos centres abastem tota mena d’especialitats odontològiques, essent referents en implantologia.

 

Dècades d’arrelament a Saragossa

Instituts Odontològics fa més de 20 anys que està lligada a la capital aragonesa, on aquest mateix any inaugurarem una tercera clínica. El compromís amb el teixit social de la ciutat no sols abraça la cura de la salut, sinó també el foment de l’educació i dels hàbits saludables.

En l’àmbit educatiu, les nostres clíniques promouen la formació contínua de tots els professionals de l’equip, a més de col·laborar, mitjançant estades de pràctiques, amb el Centre de Formació Professional Vall de Tena amb l’objectiu de formar nous professionals en salut bucodental. “L’excel·lència en una empresa no només ve donada per l’ús de les últimes tecnologies, sinó també pels professionals que hi treballen”, defensa Myriam Gutierrez, directora de la clínica de Zambrano. D’altra banda, també fomentem els hàbits saludables i el compromís social amb la participació a esdeveniments com la Cursa de la Dona.

 

Consultar la notícia publicada al Heraldo de Aragón


Categories: Saragossa

Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

  • Opcions de finançament
  • Garantia de satisfacció
  • Odontòlegs experts

    Ets pacient d'Instituts Odontològics?


    El responsable del tractament de les dades facilitades es Apollonia Topco, S.L.U. La finalitat del tractament és atendre a la teva sol·licitud d’informació i en cas que ho autoritzis, enviar-te informació sobre els nostres productes i/o serveis. La base legal del tractament és l’interès legítim en atendre a la teva sol·licitud i el consentiment facilitat per l’enviament de comunicacions comercials, si escau. Podràs exercir els drets d’accés, rectificació, limitació, oposició, portabilitat, o retirar el consentiment enviant un email a: rgpd@ioa.es . També pots presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (AEPD). Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra  política de privacitat.