Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

18/04/2023 | Blog

Instituts Odontològics patrocina la Cursa de la Dona per fomentar la solidaritat i els hàbits saludables

Instituts Odontològics recolza un any més el circuit de la Cursa de la Dona, començant amb l’edició de València, on el 23 d’abril 8.000 corredores van estrenar un nou recorregut amb el mateix esperit solidari de sempre.

A Madrid 35.000 corredores van tenyir de rosa els carrers de la capital en un recorregut de set quilòmetres entre el carrer Serrano i el Passeig de Camoens. Instituts Odontològics celebra l’èxit de la convocatòria que converteix la carrera madrilenya en l’esdeveniment esportiu femení més multitudinari d’Europa.

carrera-de-la-mujer-2023

La companyia propietària de 35 clíniques dentals, dues a la Comunitat Valenciana (una a València i l’altra a Castelló) i dos a Madrid (Atocha i Sor Àngela), se suma a una iniciativa que combina la pràctica d’hàbits saludables, com és l’esport, amb el compromís amb assumptes tan crítics, per a les dones en particular i la societat en general, com són la lluita contra el càncer de mama i la sensibilització respecte a la violència de gènere.

Com a patrocinador local de la Cursa de la Dona a València, Instituts Odontològics celebra l’èxit de la convocatòria i l’estrena del nou circuit. “Perquè quan estàs bé, somrius” és el lema de la companyia, amb el qual pretén posar el focus en la importància que la salut bucodental té en l’estat d’ànim de les persones i, per tant, en la seva influència per afavorir la participació en esdeveniments populars al voltant de l’exercici físic.

Els hàbits saludables i la conscienciació respecte a valors socials com la igualtat i la solidaritat coincideixen amb el compromís d’Instituts Odontològics amb la comunitat, per això la seva implicació a la Cursa de la Dona, que el 2022 va superar les 100.000 participants i els 100.000 euros de recaptació solidària a les seves nou convocatòries per tot el país. Donacions destinades a entitats que treballen de manera incansable per millorar la qualitat de vida de les dones que, per qüestions de salut o de desigualtat social, més ho necessiten.

A les clíniques dentals d’Instituts Odontològics, el primer objectiu és que els pacients se sentin a gust, per això se’ls ofereix una atenció basada en la confiança. A més, compten amb professionals de primer nivell i la tecnologia més moderna. Disposen dels equips necessaris per dur a terme qualsevol tractament, sempre atents a les actualitzacions que incideixen en una millor atenció i més comoditat.


Categories: Corporatiu, Madrid, València

Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

  • Opcions de finançament
  • Garantia de satisfacció
  • Odontòlegs experts