Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

02/04/2024 | Blog

Baròmetre de la Salut Bucodental de IO

IO presenta el Baròmetre de la Salut Bucodental a Espanya 2024

L’acte s’ha celebrat en la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya a Barcelona

Baròmetre Salut Bucodental

El passat 20 de març, coincidint amb el Dia Mundial de la Salut Bucodental i en el marc del nostre 35è aniversari, presentem en roda de premsa, en la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya a Barcelona, el Baròmetre de la Salut Bucodental a Espanya 2024, una radiografia del sector que inclou hàbits de salut i de consum.

“Des de fa anys, i com fan moltes empreses, encarreguem estudis per a conèixer el nostre posicionament en el mercat: aquelles coses en les quals som bons i aquelles en les quals hem de millorar. I, com treballem en el sector de la salut, ens hem adonat que aquests estudis aporten informació molt valuosa més enllà dels interessos empresarials, per la qual cosa compartir-la forma part de la nostra responsabilitat social“, ha valorat Roger Sobrepera, el nostre director general.

Baròmetre Salut Bucodental

Sobrepera ha presentat el baròmetre acompanyat de Victòria Quintana, la nostra directora de Comunicació i Màrqueting, i del Dr. Baptiste Chailan, el nostre director mèdic. La periodista Maria Sancho ha estat l’encarregada de conduir l’esdeveniment, que ha comptat amb desenes d’assistents, presencialment i en la retransmissió en línia a través dels nostres canals oficials de YouTube i LinkedIn.

“Quant a la relació de la població amb el dentista, hi ha diverses qüestions interessants a comentar, com que visitem al dentista una mitjana de dues vegades a l’any, que la majoria anem per salut i no per estètica, i que la por o els nervis continuen sent elements presents en aquesta relació“, ha comentat Quintana sobre les diferents tendències de consum que ha llançat el baròmetre.

Baròmetre Salut Bucodental

El Dr. Chailan, per part seva, ha estat l’encarregat de presentar les conclusions mèdiques, entre les quals destaquen que vuit de cada deu persones han tingut càries o que, de mitjana, comencem a portar als nostres fills al dentista cinc anys més tard del recomanat per la Societat Espanyola d’Odontopediatria. “Existeix la creença que, com les dents són temporals, no cal cuidar-los, però es perd de vista que les patologies que es desenvolupen amb aquestes dents de llet poden contaminar els bulbs de la dentadura definitiva”, ha assegurat.

“La boca és una part del nostre cos molt delicada i és lògic que hàgim de sentir-nos còmodes per a deixar que un desconegut treballi en ella. En aquest sentit, els odontòlegs hem de guanyar-nos la confiança del pacient. Aquest baròmetre reforça aquesta idea, ja que així ho transmeten els resultats de les seves respostes”, ha conclòs Sobrepera.

 

Descobreix més sobre Baròmetre de la Salut Bucodental a Espanya 2024


Categories: Corporatiu

Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

  • Opcions de finançament
  • Garantia de satisfacció
  • Odontòlegs experts