Telèfon gratuït
Atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratuïta

Blog IO

Emblanquiment dental diseno-de-sonrisa-institutos-odontologicos

A Instituts Odontològics, dissenyem el teu somriure a la carta

Et fa vergonya ensenyar les teves dents i per això et costa somriure? No estan ben alineades? Les tens desgastades, separades o n’han perdut el color natural? T’agradaria lluir un somriure esplèndid? Sigui quin sigui el motiu que ho impedeix, has de saber que té remei.

Corporatiu io-castellon-alfons-salvans

IO Castelló – «La nostra clínica de Castelló es caracteritza pel gran treball que desenvolupem a les especialitats d’ortodòncia i implantologia»

Ubicada a l’Av. Hermanos Bou, 35, al costat de l’antic solar del mercat dels dilluns, la clínica dental d’Instituts Odontològics a Castelló fa més de 15 anys que atén les necessitats en salut bucodental de la població. El tracte familiar, un equip de professionals de solvència contrastada, la millor tecnologia i el desenvolupament de tractaments […]

Corporatiu io-la-garriga-entrevista

IO La Garriga – «El nostre objectiu és conscienciar la població de la importància que té la salut bucodental a la vida de les persones»

El maig farà un any que Instituts Odontològics va obrir la clínica dental de La Garriga amb l’objectiu d’oferir un servei proper i de qualitat. En aquests mesos, el seu equip de professionals ha detectat algunes mancances, sobretot entre el jovent, pel que fa a la salut bucodental, i treballa per posar-hi remei des del […]

Diagnòstic i prevenció revision-periodica-salud-bucodental

La importància de les revisions periòdiques per conservar una bona salut bucodental

La boca és un element imprescindible del nostre organisme, en primer lloc, perquè és la porta d’entrada dels aliments. També és fonamental per expressar-nos i comunicar-nos. Si no la cuidem de manera adequada, pot patir nombrosos problemes que no només afectaran la salut bucal sinó que derivaran en altres afeccions importants. Per evitar-ho, és molt […]

Corporatiu instituts-odontologics-el-prat

IO El Prat – “Oferim una atenció personal a cada pacient per adaptar-nos a les seves necessitats”

Tracte proper, professionalitat i la millor tecnologia per posar a disposició dels nostres pacients una salut bucodental de qualitat, amb tractaments personalitzats i facilitats de pagament. Viatgem a El Prat per conèixer la clínica que Instituts Odontològics ha obert a l’Av. Verge de Montserrat.

Corporatiu instituts-odontologics-tortosa

IO Tortosa – “Qui va al dentista necessita confiar-hi, rebre un tracte proper i que estiguem disponibles quan ho necessita”

Proximitat, un tracte familiar i professional, tractaments personalitzats, adaptats a les necessitats de cada pacient, transparència i informació detallada, facilitats de pagament… són els avantatges que ofereix Instituts Odontològics a la seva clínica de Tortosa, ubicada a la plaça Alfons XII, 5. Ens ho expliquen la doctora M. Carmen Forner i la responsable de zona, […]

Categories

Tema

Destacats

Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

  • Opcions de finançament
  • Garantia de satisfacció
  • Odontòlegs experts

    El responsable del tractament de les dades facilitades es Apollonia Topco, S.L.U. La finalitat del tractament és atendre a la teva sol·licitud d’informació i en cas que ho autoritzis, enviar-te informació sobre els nostres productes i/o serveis. La base legal del tractament és l’interès legítim en atendre a la teva sol·licitud i el consentiment facilitat per l’enviament de comunicacions comercials, si escau. Podràs exercir els drets d’accés, rectificació, limitació, oposició, portabilitat, o retirar el consentiment enviant un email a: [email protected] . També pots presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (AEPD). Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra  política de privacitat.