clinica-dental-vilanova C/ Llibertat, nº 89. Vilanova i la Geltrú. Tel. 938 105 858

La Clínica Dental Instituts Odontològics Vilanova està situada en un bonic poble costaner de la zona del Garraf, Vilanova i la Geltrú, que és la capital de la comarca.

Ubicada al carrer Llibertat núm. 89, a una àmplia zona comercial i turística, al costat de l’Estació de tren, parada d’autocars i davant de la parada L2 .

La Clínica Dental Instituts Odontològics Vilanova va ser constituïda el maig del 2006 en un ampli local comercial amb molta llum natural, consta d’una còmoda sala d’espera, recepció, laboratori on s’esterilitza el material i 3 gabinets ampliables a 5 on visitem els pacients, una sala de Rx i sala de descans. Des de llavors hem anat creixent i evolucionant.

El personal de la nostra clínica dental, acuradament seleccionat, és un dels punts forts de la nostra clínica fent que aquesta sigui única. Tenim un ampli equip d’odontòlegs, dentistes i professionals dentals altament preparats en totes les especialitats: – La directora mèdica, la Dra. Cristina Jiménez, amb màster en estètica dental s’encarrega d’embellir les dents fins a aconseguir la completa satisfacció per part del pacient. – El cirurgià i implantòleg, en rigorosa i constant formació continuada, s’encarrega de reposar les peces dentals a través d’una fixació de titani. – L’ortodontista, coneixedora de les últimes tècniques en ortodòncia, s’encarrega de trobar la millor solució per a la correcta col·locació de les peces dentals a la boca del pacient. – Les doctores d’odontologia conservadora, comptem amb els millors dentistes, materials i tractaments especialitzats en les necessitats de cada pacient, posant la màxima atenció, a aconsellar i recomanar com es pot millorar la salut bucodental del pacient. – I la higienista i auxiliar que ajuden a l’equip mèdic en tots els tractaments i sempre amb un somriure, que fa que la visita sigui el més agradable possible al pacient.

I d’altra banda està la recepció, donant les màximes possibilitats horàries, aclarint els dubtes dels possibles tractaments i facilitant les maneres de pagament, amb finançaments fins a dotze mesos sense interessos.

Tots ells integren la clínica dental d’Instituts Odontològics de Vilanova i la Geltrú, que fan possible l’èxit en els tractaments dentals i la millora en la qualitat de vida dels nostres pacients.

Per a nosaltres el més important és que el nostre pacient rebi la millor atenció possible amb el corresponent tractament adequat a cada boca i una bona educació, tot això sempre en el millor ambient possible.

El horari d’apertura de la nostre clínica dental es: de Dilluns a Divendres de 10:00 a 13:00 i de 15:00 a 20:00 hores.

Tenim servei d’urgències dins d’aquest mateix horari.

¡T’esperem!

Clínica Dental Vilanova i la Geltrú

> Obrir el mapa gran en una nova finestra

Clínica Dental Vilanova i la Geltrú

938 105 858

vilanova@ioa.es

C/ Llibertat, nº 89. Vilanova i la Geltrú

Horari clínica dental: de Dilluns a Divendres de 10:00 a 13:00 i de 15:00 a 20:00 hores, els 12 messos de l’any.