clinica-dental-sant-boi C/ Mallorca, nº 40. Sant Boi de Llobregat. Tel. 936 613 500

La clínica dental Instituts Odontològics Sant Boi es va incorporar a l’ampli grup d’Instituts Odontològics el 2 de gener de 2007, tenint una excel·lent acollida en aquesta població del Baix Llobregat des del primer dia. Estem ubicats en el número 40 de la cèntrica C/ Mallorca al costat de la Plaça Catalunya.

La nostra clínica dental consta d’un consolidat equip de professionals amb més de 20 anys d’experiència al sector dental. Oferim tractaments en totes i cada una de les àrees assistencials, des de les més tradicionals fins a les més innovadores.

Tots i cada un dels diferents serveis estan realitzats per professionals en permanent formació i actualització el que garanteix una elevada qualitat assistencial. Facilitem horaris amplis i flexibles. Pot tractar-se amb nosaltres durant tot l’any, ja que no tanquem per vacances, de dilluns a divendres de 10 a 13 i de 15 a 20 hores.

Comptem amb totes les especialitats dentals, ateses per excel·lents professionals, per poder oferir els següents serveis i especialitats odontològiques: – Odontologia general – Implantologia – Cirurgia – Ortodòncia – Periodòncia – Estètica – Odontopediatria – Prostodòncia

Posem en la seva disposició tres gabinets dentals i dues àmplies sales d’espera, amb la finalitat d’atendre’l el més còmoda i agradablement possible

Els nostres tractaments inclouen des dels més clàssics fins als més innovadors com els implants dentals, fundes i carilles de zirconi (sense metall), ortodòncia invisible i ortodòncia de baixa fricció, sistema Damon (amb la qual obtenim resultats espectaculars evitant extraccions, disminuint el temps i les molèsties), endodòncia rotatòria, i d’altres que demostren el nostre afany per estar totalment actualitzats dins de l’àmbit odontològic.

Tots aquests professionals formen un col·lectiu humà encapçalat pel Director mèdic el Dr. Ignasi Xavier Bon, i resten a la teva disposició.

El horari d’apertura de la nostre clínica dental es: de Dilluns a Divendres de 10:00 a 13:00 i de 15:00 a 20:00 hores.

T’esperem!